19 Februari 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Ingen bilist i anmälan om hotfull clown

En bilist ska ha tutat på den beväpnade clown som en pojke uppger ha skrämt honom under torsdag morgon. Men när anmälan är gjord finns ingen info om bilisten med och polisen har vid kl 17:15 ännu inte kommit i kontakt med denne.

- Inte vad jag känner till och när man läser igenom den anmälan som upprättades står ingen info med om någon bilist, säger Christina Hallin, presstalesperson för polisen kl 17:10, på fråga om bilisten.

"Kan ha blivit ett missförstånd"

Kan det hela varit ett påhitt?

- Den patrull som var på plats bedömde pojken som väldigt trovärdig, det var även de som tog upp anmälan, men eftersom det inte finns något spaningsbart att gå på är ingen förundersökning inledd, säger Christina Hallin.

Varför finns inte uppgifter om bilen med i anmälan?

- Det kan bero på att pojken då hade glömt bort det, eller så blev det ett missförstånd när uppgifterna vid ett första skedde nådde ledningscentralen. 

- Pojken kan ha varit så rädd och orolig att han glömt det. Eller så kan det också betyda att det inte fanns någon bil, säger Christina Hallin. 

Polisen har under dagen cirkulerat i området, men några fler uppgifter om en clown har inte inkommit.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2018-12-06 17:18
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.