Gå till innehåll
Kumla / Sport

Trappkväll med gyminvigning

Publicerad: 30 August 2014 3:18

Trappkvällen startar kl 17.30 och invigningen sker kl 18.30 av Björn Eriksson, ordförande för Kultur- och fritidsnämnden.

”Gymprojektet” kom till för att flera olika personer (som tränade uppe i trappan) hörde av sig och hade önskemål om detta. Under våren 2014 inleddes ett ”samarbete” mellan Quite Right, Kumla kommun och Kumla Skidförening. Tack vare stort engagemeng från lokala sponsorer har projektet varit möjligt att genomföra.

Används flitigt

Under senare delen av våren byggde Kumla Skidförening om den lilla parkeringen (vid trappan) och ytan utvidgades och jämnades till. Föreningens krafter har sedan, anskaffat material, gjutit plintar och byggt alla de olika gymstationerna.

Sedan början av sommaren går det utmärkt att träna i gymmet och det används redan flitigt. Alla stationer är inte klara men arbetet kommer fortsätta under hösten. Sedan någon vecka tillbaka har skidföreningen även sett till att gymmet har belysning när mörkret faller på.

Gemensam start

Alla är välkomna oavsett om det är ett, två eller tio varv som ska avverkas och vi ser gärna att de som inte själva vill vara med, kommer upp och hejar. Vårt mål är att vi tillsammans skapar en rolig kväll.

Det är gemensam start kl 17.30 och det är helt gratis att vara med. Vi ställer upp med vätskekontroller (vid varvningen, mitten av trappan och en uppe på toppen).

Vi hoppas på många deltagare, fint väder och bjuder på en enkel fika under kvällen.

Mer info om kvällen HÄR

Annons

kumla