20 Mars 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Planeby och Larsen skrev nytt kontrakt

Huvudtränare Erik Planeby och assisterande tränare Petter Larsen har under fredagen gjort klart att de förlänger sina respektive avtal över kommande säsong med Kumla Hockey.

Erik Planeby och Petter Larsen vid kontrakten. Foto: Kumla Hockey.

"Vår tränarduo är på flera olika sätt väldigt uppskattade, i A-laget och i hela vår förening men också i sina kontakter runt om i hockeysverige. Med en stark vilja att utvecklas, en otroligt sympatisk inställning till människor och föreningsliv och hjälp av både med- och motgångar har både Erik och Petter växt in i uppgiften under säsongen och avslutar sin första tränarsäsong med klart godkänt och säkrat fortsatt spel i ATG Hockeyettan. Vi vet att det i ledarrummet redan smids planer för kommande säsong och föreningens styrelse är jättenöjd med dagens signering!", skriver klubben på sin hemsida.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2020-03-06 22:35
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.