20 Mars 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Ulf mot Stefan i tennisfinalen

TENNIS: På söndag 15 mars kl. 11 avgörs klubbmästerskapet i Rackethallen. I finalen möts Ulf Söderqvist och Stefan Bergman.

Vägen till finalen gick via två hårda semifinaler. I den ena var det Ulf Söderqvist som besegrade Anders Friberg efter skiljeset. Likaledes blev det skiljeset i den andra semifinalen, där Stefan Bergman drog det längsta stråt mot Lovisa Catoni.

- Det är två värdiga finalister som nu gör upp i söndagens final. Jag är förväntansfull och ser fram emot en välspelad match, säger Tommy Thalbäck, ordförande Kumla tennisklubb.

- Klubbmästerskapet har varit ett uppskattat inslag av spelarna. Grunden i klubben är givetvis barn och ungdomsverksamheten. Vi är en familjär klubb där alla oavsett ålder är välkomna att prova på tennis, fortsätter Tommy Thalbäck.

Han välkomnar alla intresserade att följa söndagens final i Rackethallen (vid silon) där det även bjuds på fika.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2020-03-11 9:29
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.