15 December 2019
Tipsa: 073-094 57 58

Cameron Woodward till Indianerna

SPEEDWAY: Indianerna presenterade under söndagen ännu ett nyförvärv till truppen. Den 28-årige australiensaren Cameron Woodward. - Han är tänkt som back-up och det vet han om, sade lagledare Dalle Andersson-Bäckström.

Det är ingen speciellt välkänd förare Cameron Woodward, i Sverige har han tidigare representerat Getingarna och Valsarna. Den senaste säsongen körde Woodward för Eastbourne Eagles i engelska Elite League, Slangerup SK i den danska superligan och KMZ Lublin i polska division 1.

Brons största meriten

2013 vann Woodward brons med Australien i Lag VM. Han har även brons från de australiska mästerskapen såvål 2012 som 2013. Nämnas kan även en femteplats från VM i långbana 2013, där ex-indianen Joonas Kylmäkorpi vann i år igen.

- Jag har sett han köra en del i England och det är en tuffing! Han är tänkt som back-up hos oss och det vet han om. Får vi skador eller nån förare som är ur form kan vi stoppa in Woodward, sade Dalle Andersson-Bäckström om nyförvärvet.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2013-10-20 16:13
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.