19 Februari 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Skogstorp firade tio år med aktiviteter

Kumlas klart största skola, Skogstorpsskolan, firade under fredagen tio år. Man gjorde det med tal, uppträdanden från elever, tårta, filmvisning och andra aktiviteter. - Hela skolan samlades för att fira, säger rektor Linda Meriloo. 

Skogstorpsskolan har runt 800 elever räknat från förskoleklasser upp till årskurs 9. Man är med det kommunens klart största skola, och under fredagen var det hög tid att hålla tioårs-jubileum.

Firade även FN

- Man kan säga att vi firade två födelsedagar, vi firade även FN 70 år, så vi hade lite tema för dem ena delen och resten handlade om att fira Skogstorp, säger Linda Meriloo.

Elever uppträde på scen. Foto: Privat

Gunilla Kalmnäs, som är rektor ihop med Linda Meriloo och varit det sen starten, höll tal och sammanfattade Skogstorpsskolans historia. Politikerna Oscar Svärd (m) och Ida Andersson (fp) var på plats, likaså var Dan-Åke och Annica Moberg (s). 

Det bjöds på rulltårtor med flaggor i, elever uppträde på scen, det anordnades filmvisning, disco och utomhusaktiviteter för de 29 olika klasserna.

- En trevlig dag där hela skolan firade ihop, sammanfattar Linda Meriloo. 

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2015-10-23 17:02
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.