08 December 2019
Tipsa: 073-094 57 58

Selvin kör på i Indianerna

SPEEDWAY: Christoffer Selvin fortsätter i Indianerna. Detta meddelades under fredagen. - Säsongen 2019 var positiv för min del, säger Selvin till Indianernas hemsida.

Trots att Christoffer är uppväxt i Hasselfors, bara några mil från Sannahed, var det Örnarna i Mariestad han började köra för. Men 2018 kom han till Indianerna mitt under säsongen och fick då chansen direkt i Elitserien.

Det blev inte många chanser i år utan lagledare Johansson föredrog duon Ludvig Lindgren och Joel Andersson på reserven, men Christoffer Selvin känner ändå att han gick framåt under året.

-  Positivt, jag höjde min lägstanivå och blev en mer stabil åkare. Gjorde även bra utomlands som resulterade i silver i finska ligan och ett JEM-lagbrons med Sverige, säger han till Indianernas hemsida om sin säsong.

Och säsongen 2020?

- Att fortsätta utvecklas som speedwayåkare och komma upp i nästa nivå. Jag ska försöka att åka så mycket jag bara kan både i Sverige och utomlands. Sen är det ju klart att jag vill vara med att ro hem ett SM-guld med Indianerna.

Nu återstår att komma överens med Joel Andersson och Jonatan Grahn. (ABj)

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-11-01 23:40
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.