Gå till innehåll
Kumla / Näringsliv

Där bortåt grönskan på Villa Hälgholmens tomt kommer det att finnas plats för utomhusbana/banor i padel. Foto: Privat.

Satsning på padel i Hällabrottet

Publicerad: 24 February 2020 14:49

För lite mindre än ett halvår sedan öppnade Marlene och Magnus Tivemark sitt Bed & breakfast Villa Hälgholmen. Nu satsar de på att utöka sin verksamhet med minst en ny padelbana i Hällabrottet.

2018 bestämde sig Marlene och Magnus Tivemark för att realisera sin dröm och började bygga ett bed & breakfast, och i september 2019 kunde de erbjuda sina första gäster övernattning i Villa Hälgholmen i Hällabrottet.

Inte bara till för gäster

Villa Hälgholmen ligger på Holmagatan och Marlene och Magnus har nu bestämt sig för och fått klartecken om att bygga en ny padelbana på området. Blir utfallet så bra som de hoppas på kommer de att bygga ytterligare en bana.

Marlene Tivemark Foto: Privat

- Eftersom intresset för padel blivit så otroligt stort bestämde vi oss för det. Banan blir till för våra gäster, men även övriga som vill spela. Framförallt blir det väl kumlingar och hallsbergare, kanske även några örebroare, säger Marlene Tivemark.

Både Marlene och Magnus har själva blivit bitna av padel. Området de bor i är populärt att cykla i och det finns även en golfbana i närheten. Och i slutet av maj kommer det även att finnas padel att välja på.

- Då får vi besök från Spanien av en välkänd tränare och spelare vid namn Sergio Bursa som ska hålla i olika lektioner så till dess ska banan absolut stå klar, avslutar Marlene Tivemark. 

Annons

kumla