06 December 2019
Tipsa: 073-094 57 58

Rotary delade ut 10 000 kronor till klubb

Agneta Nåresjö president i Kumla Rotaryklubb har just delat ut checken till Jens Larsson som är ordförande i Kumla Funktionshindrades Motorklubb. Till höger Lennart Helgesson, som är klubbmästare i Kumla Rotaryklubb.

Under onsdagen hade Kumla Funktionshindrades Motorklubb sitt årsmöte. Man fick då mottaga 10 000 kronor av Kumla Rotaryklubb, ett bidrag som ska komma till nytta i verksamheten framöver. 

Föreningen ska åka på Eldsjälsgalan i Globen i december, kanske används pengarna till resan dit. Eller så kommer de till användning för den motorbana man har i Kvarntorp.

"Vill stöta lokala föreningar"

Senast i somras delade Kumla Rotaryklubb ut 10 000 kr. Den gången var det Kumla Barnens Dag-förening som fick summan. 

- Har vi pengar över som vi samlat ihop så vill vi i första hand stötta och ge dem till lokala föreningar, säger Lennarth Helgesson.

Pengarna har Rotary fått in bland annat till stor del genom sponsring av lokala företag.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2016-02-17 21:13
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.