27 November 2019
Tipsa: 073-094 57 58

Sökning vid Malmen efter våldsbrott

Polisen sökte med hund efter en person i området sedan en person uppgett sig ha drabbats av en knivskärning. Foto: Anders BjörkPolisen sökte med hund efter en person i området sedan en person uppgett sig ha drabbats av en knivskärning. Foto: Anders Björk

Tre polisbilar och en ambulans var vid Malmens grusgrop strax innan kl 15. Man sökte med hund i området. "Det har skett ett våldsbrott", sade polis på plats, som inte ville säga mer.

Polis på plats var fåordiga, men kunde berätta att det har skett ett våldsbrott kring grusgropen vid Malmens skola. Sökning med polishund gjordes på platsen strax innan kl 15. Det var tre polisbilar och en ambulans på plats.

I ambulansen låg en man under en filt. Ambulansen rullade iväg in mot Örebro kring kl 15 samtidigt som hunden fortsatte att söka spår vid grusgropen.

Kl 15:30 når vi polisens presstalesperson.

- Det är en person som säger sig ha blivit knivskuren. Men han har inga livshotande skador. Sökningen med hund i området är efter eventuella gärningspersoner och kniv, säger Kenneth Johanesson, kommunikatör, Polisen Region Bergslagen.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-11-22 14:59
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.
{/exp:ce_cache}