06 December 2019
Tipsa: 073-094 57 58

Erik Planeby ny huvudtränare

Erik Planeby gjorde nio säsonger som spelare i Kumlas A-lag. Nu blir 31-åringen huvudtränare. Foto: PrivatErik Planeby gjorde nio säsonger som spelare i Kumlas A-lag. Nu blir 31-åringen huvudtränare. Foto: Privat

Erik Planeby blir ny huvudtränare i Kumla Hockey som presenterade nyheten på sin hemsida under torsdag kväll. Planeby har spelat många år i föreningen och var ifjol assisterande tränare.

Ordförande Karin Bodin säger följande.

"Att Erik tar över huvudansvaret för A-laget känns som den bästa tänkbara lösningen för Kumla Hockey. Erik var styrelsens absoluta förstaval och att vi nu kan fortsätta bygga lag och organisation för kommande år känns väldigt bra.

"Det är en jättechans"

- Eriks arbetssätt är helt i linje med föreningens anda och vi ser fram emot kommande säsong."

Planeby själv beskriver det med dessa ord.

”En jättechans för mig som tränare och jag är både hedrad och stolt över uppdraget. Jag och Filip (Björk) byggde nått riktigt bra med en ung trupp i vintras som jag verkligen vill bygga vidare på. Ses i hallen i vinter!"

Kontraktet är skrivet på 2 (1+1) år.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-04-04 22:07
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.