26 Januari 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Nordic Wellness redo att öppna i Kumla

Julia Söderberg kommer ihop med två kollegor att finnas på plats hos Nordic Wellness. Foto: Anders BjörkJulia Söderberg kommer ihop med två kollegor att finnas på plats hos Nordic Wellness. Foto: Anders Björk

1 september slår Nordic Wellness upp portarna i Kumla. Lokalen man byggt om ligger mitt i centrum. - Jag är jättetaggad inför att dra igång, säger Julia Söderberg, som blir platsansvarig.

Utanför entrén hänger en skylt det står "Ugglan" på, men den ska plockas bort i dagarna och i övrigt syns inga tecken på att det här tidigare var en bokhandel. Ombyggnad har förvandlat den drygt 500 kvadrat stora lokalen.

Uppdelat för olika typer av träning

Man kan säga att själva skalet är klart. Nu handlar det bara om att fylla det med innehåll inför öppningen på Köpmangatan som är lite mer än en vecka bort.

För den som vill värma sig finns det bastu.

- Det ska vi hinna med, leveranser av maskiner börjar att komma i veckan och sen så kommer vi att öppna med pompa och ståt, säger Julia Söderberg, som blir platsansvarig.

Förutom Julia kommer gymmet inneha en receptionist och en PT. Närmast entrén blir en friviktsdel, man kommer även ha en del anpassad för cardio och en för stretching, och utöver det ett gäng maskiner naturligtvis.

- Och troligtvis kommer vi också att ha en cross-cage bur, det är en bur där man kan anordna gruppträning, vilket vi kommer att ha för alla möjliga åldrar och nivåer, fastslår Julia.

Flytt privat och jobb till Kumla

Julia Söderberg är 25 år och har jobbat flera år inom branschen tidigare. Då i Örebro, där hon även är uppväxt, men nyligen har hon flyttat med sin familj till utkanten av Kumla där de köpt ett hus, och nu blir även arbetsplatsen här.

Lokalen ligger mitt emot Systembolaget. Tidigare var här bokhandel, som nu flyttat till mindre lokal i närheten.

- Det känns som en perfekt storlek på lokalen och jag är jättetaggad inför att öppna! Jag gillar ju att träna själv och att få hjälpa till genom att bidra till andras välmående, avslutar Julia Söderberg.

När man öppnar 1 september kommer man att ha ett specialerbjudande för 12 månaders bindningstid. Detta är dock inget som kan beställas i förhand utan gäller de 300 första som tecknar medlemsskap. 

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-08-19 16:25
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.