03 December 2019
Tipsa: 073-094 57 58

Avslag igen för busselever

Det blev ett nytt bakslag för de busselever som inte fått YKB-bevis, trots de klarat utbildningen. Eleven Mohammed Ali fick reda på detta under tisdagen och meddelade oss om detta.

"Tyvärr har vår ansökan om dispens avslagits. Vi får alltså inte rapportera in YKB för er. I eftermiddag ska jag träffa Trafikcenter för att diskutera hur vi ska hjälpa er för att få YKB på något sätt. Jag hör av mig efter träffen med mer information", skriver skolans verksamhetschef Rolf Östman till eleverna. (ABj)

Se också
Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-11-06 12:36
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.