05 December 2019
Tipsa: 073-094 57 58

Ny tränare för damlaget

Tobias Björk ser fram emot att leda damlaget säsongen 2019/2020. Foto: Niclas Noord

INNEBANDY: Kumla IBK har gjort klart med en ny huvudtränare för damlaget till kommande säsong. Tobias Björk heter den nye tränaren. Han har tidigare varit spelare i herrlaget och jobbar numer på Alléskolan som lärare inom innebandy. 

Kumla IBK skriver på sin hemsida om Tobias: 

"Med sin erfarenhet som spelare på Allsvensk nivå och som gymnasielärare på Alléskolan där han bland annat har hand om innebandyprofilen så kommer Tobbe bidra med erfarenhet av spelarutveckling på individnivå till laget och med en bred kompetens för att utveckla laget. 

Tobias kommer in i en förening som han känner väl och att få ta hand om damlaget är en rolig och spännande utmaning. Med de duktiga spelare som finns i laget så kan vi utvecklas tillsammans för att nå de mål vi sätter upp"

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-04-09 22:49
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.