19 Januari 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Nätverk för föräldrar

Föräldrar emellan är ett nätverk för kunskap och inspiration i uppgiften som förälder som vänder sig till alla föräldrar som vill vara med.

Föräldraskapet handlar om glädje och stolthet, men också om otillräcklighet och osäkerhet. För­äldrar efterfrågar stöd och kunskap på många olika sätt, ökad trygghet i föräldrarollen skapar förutsättningar för trygga barn.

Så skriver Tomas Höglund, samordnare för Föräldrar emellan Kumla

Föräldrar emellan erbjuder föräldrar och andra vuxna ökad kunskap, inspiration och motivation samt tillfälle att reflektera över sitt föräldraskap. Nätverkets målsättning är att arrangera fyra till fem temakvällar och mötesplatser per år.

Nätverket består av följande aktörer: Kumla kommun (BRÅ och Familjens hus), Region Örebro, Kyrkorna i Kumla, Rädda Barnen, Folkhälsoteamet Sydnärke, Studiefrämjandet och Studieförbun­det Bilda.

- Vår första inspirationskväll i höst är tisdagen den 24 september kl 18.30. Den har temat: Att hitta den goda balansen mellan ramar och kramar.  Vi gästas då utav gästtalaren Micke Gunnardo, hälsar Tomas Höglund..

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-09-16 11:42
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.