11 December 2019
Tipsa: 073-094 57 58
201 anmälda gäster dök upp på kvällen till Folkets Hus.
Fredrik Jansson från Butikskonsult och ordföranden i Kumla Hockey och Yxhults IK Ove Lindqvist.
Maltmagnus till vänster och Fresh Food till höger.
Roberth Gyllberg, Alf Moberg och Andersv Ekbom njöt av varandras sällskap.
Salong Gustafsson var på plats med medarbetare.

Näringslivet fick sin egen dag i Kumla

Näringslivsdagen, till för alla företagare inom kommunen, arrangerades under onsdagen. Kvällen blev mest välbesökt, trolleriduon Brynolf & Ljung underhöll och Maltmagnus och Djursjukhuset prisades.

201 gäster dök upp på kvällen i den Näringslivsdag som avlutades på Folkets Hus med mingel, mat, lotteri, prisutdelning och trolleriuppträdande.

Brynolf & Ljung trollade

Välkända trolleriduon Brynolf & Ljung drog ner många skratt och förundrade blickar med sin show på scenen.

Innan de äntrade scenen utsågs "Årets bubblare" som ena kategorin handlade om företag med 1-9 anställda och en kategori med 10-50 anställda.

Maltmagnus, som drivs av paret Veronica och Magnus Lindroos, tog hem priset för företag med 1-9 anställda. Djursjukhuset blev vinnande företag med 10-50 anställda.

- Jätteroligt att bli uppmärksammad även utanför veterinärbranschen.

"Jättelyckat blev det"

- Framförallt vill vi tacka våra medlemmar och Kumla som trodde på oss från början, sade duon Lotta Malmborg och Cecilia Pramheim.

Näringslivsdagen startade på morgonen med frukostmöte där Peter Flack och även hans alter ego Hjalmar från Viby dök upp. 

Därefter var det lunch på Goda Rum där KIF Örebros damspelare Lisa Dahlkvist och klubbens ordförande Charlotta Nordenberg gästade.

- Det kändes som det blev jättelyckat och jag hoppas verkligen det blir en Näringslivsdag även nästa år, sade arrangerande Annelie Nilsson från Kumla Promotion.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2016-11-02 23:20
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.