05 December 2019
Tipsa: 073-094 57 58

Misstänker kollega för trakasserier vid boende

I torsdags upptäckte en kvinna boende på Södra Kungsvägen att någon tagit sig in i hennes lägenhet och ritat streck på väggen och hällt ut vätska på möbler. Hon misstänker en arbetskollega för händelsen. 

Enligt kvinnan har händelser pågått i ett drygt år. Någon har kletat avföring i hennes trappuppgång, ristat på hennes ytterdörr och kastat in papper med avföring i hennes brevinkast.

Hon har inte anmält tidigare, men nu fick det vara nog. Enligt anmälan misstänker kvinnan en arbetskollega som är den enda som hon vet ogillar henne. Hon har dock aldrig sett kollegan i samband med händelserna. 

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-07-24 12:37
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.