25 Februari 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Marcus hoppas på problemfri fredag

- Det var en skön känsla att gå i mål i Malaysia i min första F1-tävling. Jag tycker att vi gjort framsteg. Men det har varit ett tufft och svårt första år hittills med de problem vi hade under försäsongen och i Australien.

Marcus Ericsson intervjuades på torsdagen för Formel 1:s hemsida och berättade att Caterhamteamet jobbat hårt och blir bättre hela tiden:

- Att bägge bilarna kunde genomföra loppet i Malaysia var en stark prestation av alla. Förhoppningsvis kan vi  fortsätta att jobba framåt här i Bahrain och framförallt få  en problemfri fredag så vi kan ställa in bilen  och sen se vad vi kan få ut av det.

På fredagen är det träning för F1-stallen inför lördagens kval som avgör startordningen på söndag.

Svårare vara nybörjare detta år?

Marcus fick frågan om det var svårare eller lättare än vad han trodde att vara rookie ett år som detta med så nya och komplexa regler för motorer och annat:

- Det har varit ganska tufft eftersom det var så många olika frågor under försäsongen så det var svårt att förbereda sig innan vi kom till Australien med mycket begränsad körtid, sa Marcus och tillade diplomatiskt:

- Så jag skulle inte säga att det varit lättare men det har varit "alright". (LLz)

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2014-04-04 1:03
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.