27 April 2019
Tipsa: 073-094 57 58

Lindbäck näste i raden att rata Indianerna

Antonio Lindbäck kommer inte gå med på att skriva ned de fodringar han har på Indianerna. Han ser hellre att klubben går i konkurs. – Jag skiter fullständigt i hur det går för dem, säger Lindbäck.

Indianernas ansökan om rekonstruktion beviljades av tingsrätten under måndagen. Nu återstår att försöka få de borgenärer, som man är skyldig pengar, att gå med på att skriva ner sina skulder. Men det verkar bli lättare sagt än gjort.

"Ska inte komma undan så lätt"

I en intervju förra veckan förklarade en förbannad Niels-Kristian Iversen att han inte tänkte gå med på Indianernas önskemål om att betala 25 procent av skulderna.

- Det är en löjlig summa efter allt jag gjort för klubben, sade Iversen då och tillade att flera andra förare han pratat med resonerar likadant. 

Antonio Lindbäck lämnade Sannahed inför slutspelsmatchen mot Piraterna och kom aldrig tillbaka. Foto: Jonas Eklind.

Antonio Lindbäck är en av nio förare från förra säsongen som inte fått betalt.

I en intervju med P4 Dalarna sade han under måndagen att "han hellre ser klubben gå i konkurs, än skriver ned skulderna"

– Vi har kämpat stenhårt för dem, jag och de andra förarna, och fått så mycket skit av dem, så att de ska komma undan så lätt är inte okej, säger Lindbäck till P4 Dalarna.

"Vill inte se dem på banan"

Skulderna till Lindbäck är runt 700 000 kr, vid en nedskrivning till 25 procent skulle han få ut 175 000 kr, men det har blivit en principsak säger han.

– Jag har i princip gett dem en deal förut att skriva ner det, och då har de bara kastat tillbaka att jag är dum i huvudet. Då kan det lika gärna kvitta egentligen.

- Jag vill inte se dem ute på speedwaybanan om de inte kan göra rätt för sig. De har satt mig i en skitsituation. Jag höll på att gå i personlig konkurs i vinter, och jag skiter fullständigt i hur det går för dem, säger Lindbäck till P4.

Om övriga borgenärer går med på en ackordsuppgörelse där skulderna skrivs ned kommer Lindbäck att tvingas acceptera den, men en sådan uppgörelse måste samla minst 75 procent av borgenärerna och 75 procent av skulderna räknat i kronor. (ABj)

Se också
Linus
Hoppas att Antonio får med sig dom andra. Kan man inte betala så ska man inte smita undan sitt ansvar. Regler och avtal är till för alla. Även Dan-Åke och Indianerna!!!!
2017-03-07 8:49
Jonte
Blir det konkurs får dom inte ett öre, hur smart är det? Försvinner Indianerna från Elitserien drabbar det sporten som helhet, publikunderlaget minskar och då kan Antonio stå där med sina cyklar och leta styrningar om några år. Att höra just Antonio prata om principer är dessutom skrattretande. Indianerna har gjort bort sig men nu är det bäst att gilla läget.
2017-03-07 23:51
Kumlin
Först och främst så ska klubben göra rätt för sig,det är ju självklart. Men vaddå fått skit. Vilka ställde upp på Lindbäck när han åkte dit för sin 3:e rattfylla? Vilka ställde upp när han vart hämtad av polis under förra säsongen? Nej du grabben tagga ner lite.
2017-03-08 9:42
Minken
Att Lindbäck snackar om principer är ju helt befängt. Tror knappast på personlig kk heller. Han har nog både ätit och druckit gott hela vintern. Skall bli kul att se honom på Hea till sommaren.
2017-03-08 13:55
Linus
Så ni tycker att Dan-Åke med flera kan missköta Indianerna hur dom vill för att Antonio har kört rattfull? Att han blev hämtad av polis var ju för att någon anklagade Antonio för något som han var oskyldig till. Vad har det med saken att göra. Är man oskyldig så är man. Eller anser ni att ni är några över huvuden som kan bestämma vad som är rätt och utanför lagen??? Skärpning nu. Dan-Åke Dalle och kassören med flera har misskött Indianerna. Det får konsekvenser och ska få konsekvenser. Släpper man in människor som inte har kompetens så märks det. Nu får sporten lida för att dessa människor misskött Indianerna
2017-03-08 15:22
Tommy Svensson
Klart dom ska försöka göra rätt för sig. Nu är det bara att lita på sponsorer. Många som ger småbidrag Och många med mycket pengar som häver in några miljoner. Helst fem. Och som någon skrev tidigare om Lindbäck. Var lite ödmjuk och tagga ned. Skulle nog inte ens kört speedway idag om det inte vore för indianerna
2017-03-08 15:26
Elit!!
Hur många vill köra för dem nu?
2017-03-08 17:29
Kumlin
Linus sa jag det? Han säger ju att dom behandlat honom som skit. Påpekar bara att dom har ställt upp på han när det har blåst runt han och att han ska tagga ner lite. Att klubben ska göra rätt för sig och betala det dom är skyldiga är väl ingen som säger något annat. Sen är ju frågan om förarna är villiga att chansa, att få 25% eller vad klubben nu kan få fram eller en konkurs och riskera att få noll. För det är ju det som är risken om det blir som dom flest vill. Om nu klubben och dom klubben är skyldiga pengar kan komma överens och en ny styrelse bildas så kanske vid hårt jobb kan klubben få ordning på ekonomin och börja bygga upp sitt rykte igen. När klubben är räddad DÅ kan man börja utreda vem eller vilka som gjort vad och hur detta har kunnat uppstå och om någon kommer att bli återbetalningsskyldig. Men fokuset från början skulle har varit att försöka rädda klubben och inte hitta syndabockar som det har varit.
2017-03-08 18:12
Fd indian
Kumlin: du lever i det blå ! Jag tror inte de klarar av denna säsong. Tror du på en helt ny styrelse, bolag o förening som ska fixa detta ? Satsning för förare i denna klubb med vetskap om att det kanske bara blir 3 matcher. Nä ovissheten är för stor. Ska gubbsen fixa allt där ute ? Rädda klubben ? Helt galet hur det görs.
2017-03-09 9:17
Kumlin
Fd indian. Släpp ditt hat nu. Andas. Du är ju en av dom som har börjat i fel ända. Förstår att man trampar dig på en öm tå.
2017-03-09 11:18
Linus
Jag hoppas verkligen att Indianerna går i konkurs. Visst drabbar det många som är oskyldiga. Men det är Dan-Åkes fel. Det är Dalles fel. Det är övriga i klubben som stått bredvid och blundat som är ansvariga för det. Absolut inte Antonio Lindbäck och andra åkare. Försätt Indianerna i konkurs och ta pengar från bland annat Dan-Åkes privata tillgångar så att alla skulder kan betalas.
2017-03-09 13:42
Fd indian
Kumlin: Haha du är rolig du ! Du vet inget om mina känslor. Antagligen större känslor för klubben än dig. Jag andas lugnt hela tiden, det kommer fram mer och mer fakta. Jag vet hur en del är skyldiga till klubbens förfall, och hur en del ljuger värre än en häst travar. Du kommer få stå där och se dum ut. De i bolaget har ej gjort rätt för sig och kan få betala själva. No problems
2017-03-09 14:46
Inger Johansson
Vet väl inte om Lindbäck är rätt person att kritisera Indianerna! Honom har de väl gullat med när han haft problem med både det ena och det andra. Sedan har jag inte mycket till övers för Dan-Åke, som styr och ställer efter helt eget huvud. Det går tydligen i politiken men i en förening är det andra regler som gäller!
2017-03-09 23:25
FD åskådare
@Inger Johansson Hur kan man ens säga att Antonio inte är rätt man att kritisera Indianerna? Så han behöver inte få sina pengar för att han kört rattfull?
2017-03-10 8:45
Karl
Den nya ordföranden i fullmäktige får väl fortsätta bearbeta kommunen att ge bidrag till Indianerrna. Han är ju kassör i föreningen så klubben behöll sitt grepp när Mobergaren avgick....
2017-03-10 11:10
Ryggkliaren?
@Karl: Du säger att kommunfullmäktigeordföranden är kassör i Indianerna. Om han var det under förra året också så är han ju direkt ansvarig för den ekonomiska kraschen i bolaget och föreningen. Hur kan då S visa ett sådant förtroende att man låter samma person väljas till kommunens högsta befattning? Var finns integriteten hos politikerna?
2017-03-10 13:22
Trogen på Sannahed
Detta eviga prat om Dan-Åke , jag kan inte förstå hur folk kan låta bli att snacka om Dalle. Det är väl bara att han får förklara sig en gång för alla så kan ju alla som haft så fina tankar läsa.
2017-03-11 8:08
Hasse
@Trogen på Sannahed: Det är väl självklart att allt fokuseras på Dan-Åke som ordförande. Vad Dalle än gjort eller inte gjort så är ordföranden ansvarig för konsekvenserna.
2017-03-11 13:06
Kumlare
Håller med trogen på Sannahed, Dalle kommer undan alldeles för lätt. Han ska verkligen stå till svars vad han har gjort .Han sa ju i höstas att han skulle lägga alla kort på bordet . Vad hände där stack han ner huvudet i sanden eller? Nä du Dalle dags att träda fram så vi får veta sanningen.
2017-03-11 17:53
Undrar????
KUMLIN vad menar du med att Antonio ska tagga ner för att klubben ställde upp när han blev hämtad av polis under förra säsongen. Var han inte oskyldig? Annars varför skulle han behöva stå i tacksamhetsskuld till klubben? Låter väldigt märkligt ditt uttalande. Hur ställde klubben upp på honom vid hans tredje rattfylla som du skriver? Är man tvungen att gå med på vad som helst för det? Antonio stå på dig och låt dess ansvariga stå till svars. Du har/får ju i alla fall fått betala för ditt ansvar, eller har jag fel?
2017-03-12 14:40
Indianen
KUMLIN. Om Iversen går ut och säger samma sak som Antonio, vad ska du då säga för negativt om honom? De har all rätt att uttala sig angående deras uteblivna lön. Tror du de andra förarna är glada? Stå på dig Antonio, jag håller med dig !
2017-03-12 22:55
Knutte
Vad har vi som gillar speedway gjort för ont? Det är bara elakt hämndbegär att önska att Indianerna kånkar och missar eliten. Inte bra för någon utom för några skadeglada typer som skriver här.
2017-03-13 0:20
Elakt hämndbegär?
@Knutte: Du vill alltså inte att rättvisa ska skipas och förklaringar ges. Bara du får ditt så är du nöjd?
2017-03-13 11:30
Kumlin
Undrar. Klubben har alltid ställt upp på Lindbäck när det har " blåst" runt honom, vet flera som slutat att åka ut på matcherna pga av den dåliga publiciteten som har blivit även att en del sponsorer har dragit öronen åt sig pga av det. Självklart skulle klubben stödja honom och i hans problem. Det såg jag som en självklarhet att dom skulle göra. Så när han säger att klubben bara behandlat honom som skit så tycker jag att han ska tagga ner lite när han uttalar sig. Självklart har han all rätt att vara förbannad och besviken på hur klubben har skött sin del med betalning, det har övriga förare, sponsorer och alla supportrar med. Även jag är besviken på hur klubben (styrelsen) har skött sig, speciellt att man inte kört med öppna kort från början. Då hade kanske inte denna situationen uppstå utan med hjälp av förare sponsorer och publik gått att fixat till. Sen är min åsikt att man aldrig ska anklaga någon utan bevis och riktiga bevis inte gå på vad någon/några har hört. Förr eller senare kommer allting fram. Indianen.. Har inga problem med att man är besviken som Iversen, som han har all rätt att vara. Jag reagerade bara på när Lindbäck säger att han bara fått skit av klubben. Vi får väl se vad som händer efter mötet dom ska ha i mars, om förarna accepterar att få en del som klubben är skyldiga dom sätter klubben i konkurs och riskerar att bli helt utan.
2017-03-14 11:40
Undrar????
KUMLIN : svaret var långt men ändå långt i från tillfredställande. Den lilla del som förarna kan få är kanske något de kan undvara och styrelsen istället får ta sitt ansvar vilket jag då förstår blir konkurs. Jag förstår dem hur de tänker. Är väl så att förarna kanske inte får något i alla fall även om de beviljas rekonstruktion för vad jag vet så går skatter och andra större viktiga i första hand och var får de pengarna ifrån som krävs? Ja du KUMLIN frågorna är många. En illa skött ekonomi är det i alla fall tycker jag och är glad att jag inte drabbas men tycker synd om de som gör de.
2017-03-14 20:58
Linus
Hoppas att Antonio får med sig dom andra. Kan man inte betala så ska man inte smita undan sitt ansvar. Regler och avtal är till för alla. Även Dan-Åke och Indianerna!!!!
2017-03-07 8:49
Jonte
Blir det konkurs får dom inte ett öre, hur smart är det? Försvinner Indianerna från Elitserien drabbar det sporten som helhet, publikunderlaget minskar och då kan Antonio stå där med sina cyklar och leta styrningar om några år. Att höra just Antonio prata om principer är dessutom skrattretande. Indianerna har gjort bort sig men nu är det bäst att gilla läget.
2017-03-07 23:51
Kumlin
Först och främst så ska klubben göra rätt för sig,det är ju självklart. Men vaddå fått skit. Vilka ställde upp på Lindbäck när han åkte dit för sin 3:e rattfylla? Vilka ställde upp när han vart hämtad av polis under förra säsongen? Nej du grabben tagga ner lite.
2017-03-08 9:42
Minken
Att Lindbäck snackar om principer är ju helt befängt. Tror knappast på personlig kk heller. Han har nog både ätit och druckit gott hela vintern. Skall bli kul att se honom på Hea till sommaren.
2017-03-08 13:55
Linus
Så ni tycker att Dan-Åke med flera kan missköta Indianerna hur dom vill för att Antonio har kört rattfull? Att han blev hämtad av polis var ju för att någon anklagade Antonio för något som han var oskyldig till. Vad har det med saken att göra. Är man oskyldig så är man. Eller anser ni att ni är några över huvuden som kan bestämma vad som är rätt och utanför lagen??? Skärpning nu. Dan-Åke Dalle och kassören med flera har misskött Indianerna. Det får konsekvenser och ska få konsekvenser. Släpper man in människor som inte har kompetens så märks det. Nu får sporten lida för att dessa människor misskött Indianerna
2017-03-08 15:22
Tommy Svensson
Klart dom ska försöka göra rätt för sig. Nu är det bara att lita på sponsorer. Många som ger småbidrag Och många med mycket pengar som häver in några miljoner. Helst fem. Och som någon skrev tidigare om Lindbäck. Var lite ödmjuk och tagga ned. Skulle nog inte ens kört speedway idag om det inte vore för indianerna
2017-03-08 15:26
Elit!!
Hur många vill köra för dem nu?
2017-03-08 17:29
Kumlin
Linus sa jag det? Han säger ju att dom behandlat honom som skit. Påpekar bara att dom har ställt upp på han när det har blåst runt han och att han ska tagga ner lite. Att klubben ska göra rätt för sig och betala det dom är skyldiga är väl ingen som säger något annat. Sen är ju frågan om förarna är villiga att chansa, att få 25% eller vad klubben nu kan få fram eller en konkurs och riskera att få noll. För det är ju det som är risken om det blir som dom flest vill. Om nu klubben och dom klubben är skyldiga pengar kan komma överens och en ny styrelse bildas så kanske vid hårt jobb kan klubben få ordning på ekonomin och börja bygga upp sitt rykte igen. När klubben är räddad DÅ kan man börja utreda vem eller vilka som gjort vad och hur detta har kunnat uppstå och om någon kommer att bli återbetalningsskyldig. Men fokuset från början skulle har varit att försöka rädda klubben och inte hitta syndabockar som det har varit.
2017-03-08 18:12
Fd indian
Kumlin: du lever i det blå ! Jag tror inte de klarar av denna säsong. Tror du på en helt ny styrelse, bolag o förening som ska fixa detta ? Satsning för förare i denna klubb med vetskap om att det kanske bara blir 3 matcher. Nä ovissheten är för stor. Ska gubbsen fixa allt där ute ? Rädda klubben ? Helt galet hur det görs.
2017-03-09 9:17
Kumlin
Fd indian. Släpp ditt hat nu. Andas. Du är ju en av dom som har börjat i fel ända. Förstår att man trampar dig på en öm tå.
2017-03-09 11:18
Linus
Jag hoppas verkligen att Indianerna går i konkurs. Visst drabbar det många som är oskyldiga. Men det är Dan-Åkes fel. Det är Dalles fel. Det är övriga i klubben som stått bredvid och blundat som är ansvariga för det. Absolut inte Antonio Lindbäck och andra åkare. Försätt Indianerna i konkurs och ta pengar från bland annat Dan-Åkes privata tillgångar så att alla skulder kan betalas.
2017-03-09 13:42
Fd indian
Kumlin: Haha du är rolig du ! Du vet inget om mina känslor. Antagligen större känslor för klubben än dig. Jag andas lugnt hela tiden, det kommer fram mer och mer fakta. Jag vet hur en del är skyldiga till klubbens förfall, och hur en del ljuger värre än en häst travar. Du kommer få stå där och se dum ut. De i bolaget har ej gjort rätt för sig och kan få betala själva. No problems
2017-03-09 14:46
Inger Johansson
Vet väl inte om Lindbäck är rätt person att kritisera Indianerna! Honom har de väl gullat med när han haft problem med både det ena och det andra. Sedan har jag inte mycket till övers för Dan-Åke, som styr och ställer efter helt eget huvud. Det går tydligen i politiken men i en förening är det andra regler som gäller!
2017-03-09 23:25
FD åskådare
@Inger Johansson Hur kan man ens säga att Antonio inte är rätt man att kritisera Indianerna? Så han behöver inte få sina pengar för att han kört rattfull?
2017-03-10 8:45
Karl
Den nya ordföranden i fullmäktige får väl fortsätta bearbeta kommunen att ge bidrag till Indianerrna. Han är ju kassör i föreningen så klubben behöll sitt grepp när Mobergaren avgick....
2017-03-10 11:10
Ryggkliaren?
@Karl: Du säger att kommunfullmäktigeordföranden är kassör i Indianerna. Om han var det under förra året också så är han ju direkt ansvarig för den ekonomiska kraschen i bolaget och föreningen. Hur kan då S visa ett sådant förtroende att man låter samma person väljas till kommunens högsta befattning? Var finns integriteten hos politikerna?
2017-03-10 13:22
Trogen på Sannahed
Detta eviga prat om Dan-Åke , jag kan inte förstå hur folk kan låta bli att snacka om Dalle. Det är väl bara att han får förklara sig en gång för alla så kan ju alla som haft så fina tankar läsa.
2017-03-11 8:08
Hasse
@Trogen på Sannahed: Det är väl självklart att allt fokuseras på Dan-Åke som ordförande. Vad Dalle än gjort eller inte gjort så är ordföranden ansvarig för konsekvenserna.
2017-03-11 13:06
Kumlare
Håller med trogen på Sannahed, Dalle kommer undan alldeles för lätt. Han ska verkligen stå till svars vad han har gjort .Han sa ju i höstas att han skulle lägga alla kort på bordet . Vad hände där stack han ner huvudet i sanden eller? Nä du Dalle dags att träda fram så vi får veta sanningen.
2017-03-11 17:53
Undrar????
KUMLIN vad menar du med att Antonio ska tagga ner för att klubben ställde upp när han blev hämtad av polis under förra säsongen. Var han inte oskyldig? Annars varför skulle han behöva stå i tacksamhetsskuld till klubben? Låter väldigt märkligt ditt uttalande. Hur ställde klubben upp på honom vid hans tredje rattfylla som du skriver? Är man tvungen att gå med på vad som helst för det? Antonio stå på dig och låt dess ansvariga stå till svars. Du har/får ju i alla fall fått betala för ditt ansvar, eller har jag fel?
2017-03-12 14:40
Indianen
KUMLIN. Om Iversen går ut och säger samma sak som Antonio, vad ska du då säga för negativt om honom? De har all rätt att uttala sig angående deras uteblivna lön. Tror du de andra förarna är glada? Stå på dig Antonio, jag håller med dig !
2017-03-12 22:55
Knutte
Vad har vi som gillar speedway gjort för ont? Det är bara elakt hämndbegär att önska att Indianerna kånkar och missar eliten. Inte bra för någon utom för några skadeglada typer som skriver här.
2017-03-13 0:20
Elakt hämndbegär?
@Knutte: Du vill alltså inte att rättvisa ska skipas och förklaringar ges. Bara du får ditt så är du nöjd?
2017-03-13 11:30
Kumlin
Undrar. Klubben har alltid ställt upp på Lindbäck när det har " blåst" runt honom, vet flera som slutat att åka ut på matcherna pga av den dåliga publiciteten som har blivit även att en del sponsorer har dragit öronen åt sig pga av det. Självklart skulle klubben stödja honom och i hans problem. Det såg jag som en självklarhet att dom skulle göra. Så när han säger att klubben bara behandlat honom som skit så tycker jag att han ska tagga ner lite när han uttalar sig. Självklart har han all rätt att vara förbannad och besviken på hur klubben har skött sin del med betalning, det har övriga förare, sponsorer och alla supportrar med. Även jag är besviken på hur klubben (styrelsen) har skött sig, speciellt att man inte kört med öppna kort från början. Då hade kanske inte denna situationen uppstå utan med hjälp av förare sponsorer och publik gått att fixat till. Sen är min åsikt att man aldrig ska anklaga någon utan bevis och riktiga bevis inte gå på vad någon/några har hört. Förr eller senare kommer allting fram. Indianen.. Har inga problem med att man är besviken som Iversen, som han har all rätt att vara. Jag reagerade bara på när Lindbäck säger att han bara fått skit av klubben. Vi får väl se vad som händer efter mötet dom ska ha i mars, om förarna accepterar att få en del som klubben är skyldiga dom sätter klubben i konkurs och riskerar att bli helt utan.
2017-03-14 11:40
Undrar????
KUMLIN : svaret var långt men ändå långt i från tillfredställande. Den lilla del som förarna kan få är kanske något de kan undvara och styrelsen istället får ta sitt ansvar vilket jag då förstår blir konkurs. Jag förstår dem hur de tänker. Är väl så att förarna kanske inte får något i alla fall även om de beviljas rekonstruktion för vad jag vet så går skatter och andra större viktiga i första hand och var får de pengarna ifrån som krävs? Ja du KUMLIN frågorna är många. En illa skött ekonomi är det i alla fall tycker jag och är glad att jag inte drabbas men tycker synd om de som gör de.
2017-03-14 20:58
Kommentera

Skriv helst under eget namn. Håll dig till ämnet och håll en hyfsad ton. Visa respekt för andra som kommenterar och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Den här tunneln har "lätt" att dra till sig vatten och så blev det även efter onsdagskvällens störtskur. Foto: Anders Björk
Publicerad: 2017-03-06 22:56
Senaste nyheterna
Trafikolycka med motorcykel
(21:58)
EU-val till kl 21
(14:20)
Tävlades med jetski i Parksjön
(13:21)
Fotboll: Yxhult nollades
(0:00)
Fotboll: Kumla slog Nora
1
(2019-05-24)
Sista vilan för Benny (TV)
8
(2019-05-24)
Kumlasjön åter med vatten
7
(2019-05-24)
De mådde bra på dagen
(2019-05-23)
Benny Skeppner hyllas
13
(2019-05-23)
Veckans bilder - Kumla 1961
(2019-05-23)
Uttagen av pengar i bankomat ökar
(2019-05-23)
Lars Litzén: SVT avlövar Örebro
(2019-05-23)
Vattenfylld tunnel släckte bilar
1
(2019-05-22)
Fotboll: Stene IF mot ÖSK i cupen
1
(2019-05-22)
Transportledare friad från rymning
(2019-05-22)
Stor tävling med jetski i Parksjön
8
(2019-05-22)
Speedway: Indianerna kryssade
(2019-05-21)
Invigde konstverk på högen
(2019-05-21)
Regionen måste spara
4
(2019-05-21)
Företagarna om Sydnärke
2
(2019-05-21)
Eldade upp vedskjul
1
(2019-05-21)
Lars Litzén: När Kina lägger sig i
(2019-05-21)
Ny tidtabell för bussar - tågstörningar
(2019-05-20)
Gissa Kumlabilden . Vinn en bukett!
10
(2019-05-20)
Motor: Hampus vann F3-lopp
(2019-05-20)
Åkesson (SD) till Askersund och Laxå
25
(2019-05-19)
Speedway: Laget mot Västervik
(2019-05-19)
Personbilar i krock på Rv52
6
(2019-05-19)
Speedway: Dålig VM-start för Tai
(2019-05-19)
Brandlarm från Kumla-Ekeby
(2019-05-18)
Körladdning för Brottet (TV)
1
(2019-05-18)
Fotboll: Yxhult slog IFK Kumla
3
(2019-05-17)
SKATEBOARD: “Utslängda på gatan”
8
(2019-05-17)
Ungtall minskar kraftigt
(2019-05-17)
Dags för Naturpasset
(2019-05-17)
Speedway: Indianer hittade på anstalten
4
(2019-05-17)
Fotboll: “All press på Yxhult”
(2019-05-16)
Fler förtidsröstar i EU-valet
(2019-05-16)
Veckans bild - Indianer på 60-talet
3
(2019-05-16)
Postnummer i Kumla vinnare
(2019-05-16)
Liberala Kvinnor om EU-valet
3
(2019-05-16)
V: S sviker reselöften
(2019-05-15)
PRO kräver förbättringar
1
(2019-05-15)
Vill att kurva i Kumla ses över
(2019-05-15)
SD om EU och jakten
2
(2019-05-15)
Inget vatten i Björka Lertag
(2019-05-15)
C: Snabbtåg till Oslo EU-fråga
1
(2019-05-15)
Debatterade EU på biblioteket
(2019-05-14)
Speedway: Vinst i hemmapremiär
4
(2019-05-14)
Nej till trafikljus på Stenevägen
(2019-05-14)
Firade Fritidshemmen (TV)
(2019-05-14)
Förstörde för skidförening
(2019-05-14)
Husen kan bli byggnadsminne
2
(2019-05-13)
Anna & Niklas satsar på en dröm
9
(2019-05-13)
Gissa Kumlabild - Vinn en bukett
8
(2019-05-13)
Lossade bultar på bilar i Hällabrottet
2
(2019-05-13)
Speedway: Laget mot Lejonen
(2019-05-12)
GOLF: Henningsson vann
(2019-05-12)
Anders Svärd om EU-valet
2
(2019-05-12)
Wilma fick affärsidé
5
(2019-05-12)
Annons:
Tidning
Senast kommenterat
Annons:
Tidning
Populärt ur arkivet
Bloggat
Sydnärke
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.