18 Februari 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Kumla Supervård ökar konkurrensen

En "lycka till blomma" har Hersh Saber och hans arbetskamrater fått och första veckan har gått riktigt bra, konstaterar Hersh.

Kumla Supervård heter det nya företaget som hjälper dig med bilvården. De har flyttat in i lokaler bara några hundra meter från Eklunds Bilvård vars ägare Christer Eklund ser positivt på nytillskottet. - Jag tror vi kommer komplettera varann istället för konkurrera.

Kumla Supervård har haft öppet i en dryg vecka. De finns i lokaler som tidigare tillhörde skoföretaget Kavat, men som nu byggts om för att passa nya hyresgästerna.

Tvätt, invändigt och utvändigt, polering, vaxning, däckbyte. Och rekondering av husvagnar, båtar och mindre lastbilar är främst det Kumla Supervård kommer syssla med.

Såg ett behov i Kumla

- Alla som jobbar här har lång erfarenhet tidigare av jobbet och vi kände att det fanns ett behov här i Kumla, säger Hersh Saber som är kumling från början, bott i Stockholm, men nu kommit tillbaka.

Fem personer är de som jobbar på Kumla Supervård och inför premiären har de bland annat satsat på att trycka upp reklamblad som hamnat i kumlingars brevlådor. Hur ser de då på konkurrensen av Eklunds Bilvård som ligger endast några hundra meter bort?

- Kumla är stort nog åt oss båda och jag vet inte exakt vad det är de erbjuder eller vad deras priser är, men vi jobbar på vårt sätt, gör det vi är duktiga på och koncentrerar oss på det, sade Hersh Saber.

Eklunds Bilvård har funnits sedan 2004 och ägaren Christer Eklund säger så här om nytillskottet några stenkast söderut.

- Det är alltid bra med konkurrens, bara det inte blir för mycket av den! Vad jag förstått är de mer inriktade på tvätt, medans vi är specialiserade på polering och lackförsegling. Jag ser dem mer som kollegor än konkurrenter och tror att vi kan komplettera varann.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2014-01-09 17:50
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.