27 November 2019
Tipsa: 073-094 57 58

Ord och bild med Jürgen från Tiveden

"Med hjälp av ljuset och kamerans möjligheter försöker jag att fånga och förmedla ett skeende, en stämning eller bara en vacker bild. En bild som man kan försjunka i och njuta av - länge."

Det berättar Jürgen Puls, som föreläser på tisdag 19 november kl 18:30 i biblioteket. Han bor i Tiveden och är medlem i Askersunds Fotoklubb, i Norra Vätterns Bild & Formkonstnärer samt i Tivedsbygdens Konstförening.

Uppskjutet om Älvesta

I slutet av september föreläste Stiftelsen Kulturmiljövård, som ansvarar för utgrävningen i Älvesta. Till den 26 november planerades en uppföljning för att få veta mer om de fynd som gjorts. Tyvärr är de labaratorieanalyser som skulle göras  försenade  några månader vilket innebär att föreläsningen skjuts upp till början av maj 2020. 

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-11-18 15:47
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.
{/exp:ce_cache}