30 November 2019
Tipsa: 073-094 57 58

Joel kör på i Indianerna

Joel Andersson fortsätter i moderklubben. Han hoppas på att ta nästa steg kommande säsong. Foto: Erik Kruse

SPEEDWAY: Indianerna har skrivit nytt kontrakt med den lokale reserven Joel Andersson. - Det är dags att ta nästa steg nu, säger Joel.

Det var ingen större överraskning att Joel blev klar då lagledningen och han själv varit tydlig med att man vill ha en fortsättning. Det har dragit ut lite på tiden, men nu är hans medverkan i laget 2020 klar alla fall.

- Kan jag bara komma upp i den nivå jag vet att jag är kapabel till ska det inte vara några problem att hålla kvar min plats i elitserien, säger Joel, till Indianernas hemsida.

Kommentar om säsongen 2020?

- Mitt mål är att ta nästa steg och ta en ordinarie plats i A-laget. Jag har ändå lyckats hålla en skaplig nivå de senaste åren, men nu är det dags att ta nästa steg, konstaterar Joel Andersson.

Nu återstår att skriva nytt kontrakt med Jonatan Grahn för Indianerna. (ABj)

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-11-06 11:19
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.