23 Januari 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Kastade ägg, förstörde och stal i skola

En skola/förskola på Skolvägen i Kumla drabbades av ett inbrott, enligt anmälan för en dryg månad sedan, men det är först nu en anmälan kommit in. Gärningsperson tog sig in på skolan, kastade ägg på väggar och stal även kontanter. 

Inbrottet ska ha skett mellan sjätte och sjunde mars och gärningspersonen tog sig in genom ett olåst fönster. Väl inne har det kastast ägg på väggar och tak, och soptunnor och två ventilationstrummor har förstörts.

Dessutom stals kontanter från städpersonalens lokalutrymme. (ABj)

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-04-08 12:05
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.