20 Februari 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Bollskickliga Sjöstad numret för stort

INNEBANDY: Kumla IBK var aldrig nära poäng i söndagens hemmamatch mot Sjöstads IF. Bortalaget ledde med 0-5 efter två perioder och vann till slut med 4-7 inför 176 åskådare i Kumlahallen.

Det gamla storlaget Sjöstad kom till Kumla med bara fem poäng på sex matcher. Kumla å sin sida hade samlat ihop sju poäng och hade dessutom hemmaplan där man är obesegrade så visst låg det nära att tro på hemmaseger, men icke.

Första hemmaförlusten

Sjöstad var klart bättre än Kumla, som såg segt ut för dagen, och bortalaget förflyttade boll och kropp betydligt snabbare, dessutom hade man en riktigt vass målvakt i Kevin Kindström som vägrade släppa någon boll förbi sig de två första perioderna.

Det stod 2-7, men Kumla snyggade till siffrorna i slutet till slutresultatet 4-7. Hemmalagets mål gjordes av Markus Hallborg 2, Magnus Sörman och Jesper Andersson. Detta var Kumlas första förlust på hemmaplan efter tre tidigare vinster på övertid.

Man halkade i och med förlusten ner till nionde plats av de 12 lagen i tabellen. Nästa match är om två veckor borta mot topplaget Arvika IBF. (ABj)

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2014-10-26 19:31
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.