19 Februari 2020
Tipsa: 073-094 57 58

"Det är ren skadegörelse"

Under helgen hade diskmedel hällts i fontänen vid torget. Kul, kanske vissa tyckte, inte lika kul tycker Kumla kommun som får lägga tid och pengar på att åtgärda sabotaget.

Tomas Sköld är arbetsledare på gatuavdelningen i Kumla kommun.

- Vi får pumpa ur fontänen, sen göra rent och därefter fylla den med vatten igen. Det är en dags arbete ungefär, det såg kanske lite roligt ut, men är ren skadegörelse, svarar Tomas.

Vet du vad kostnaden blir?

- Nej, men det är ju tid och pengar som måste dras från nåt annat.

Vissa kanske tyckte det här var ett fyndigt bus, men ni tyckte inte det var lika kul såklart?

- Nej precis, det är väl samma typ av skadegörelse som att klottra på en vägg. Men fontänen är snart igång igen, förmodligen innan dagen är över. Vi har jobbat med det hela dagen, avslutar Tomas Sköld.

Se också
Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-08-19 14:23
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.