27 Januari 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Kumla repade sig aldrig efter svag start

Kumla Hockey föll med 4-3 i länsderbyt borta mot Lindlöven under onsdagen. Laget fick en knackig start, närmade sig på slutet. Men det räckte inte till poäng inför 508 åskådare.

Kumla kom från två raka vinster mot serieledande Borlänge och svårspelade Arboga. Men laget hamnade tidigt i ett tvåmålsunderläge i Lindesberg.

Tidig time-out av Kumla

Hemmalaget satte två mål inom loppet av 53 sekunder och ledde med 2-0 efter 09:36 vilket fick tränare Gunnar Leidborg att ta time-out.

Kumla gjorde sen enda målet i andra perioden när Johan Planeby reducerade på pass av Patrik Ström. Men Lindlöven ryckte ifrån till 4-1 i slutperioden.

Kumla gav dock inte upp och förre Lindlövenspelaren Alexander Kovalonok gjorde 4-2. Även 4-3 kom genom Johan Örnberg, men då var det bara 40 sekunder kvar. 

- Överlag en ganska jämn match, men vi startar ju inget bra och är inte tillräckligt heta framför båda målen och det blir avgörande, sammanfattade målisen Tim Harrysson.

Kumla är kvar som tvåa i tabellen och man har nu mött alla lag i serien och vunnit åtta matcher och förlorat tre. Nästa match är kommande onsdag mot Köping borta, som man oväntat föll mot i premiären hemma. (ABj)

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2016-10-26 21:55
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.