18 Januari 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Boende i Vallersta drabbade av inbrott

Inbrottsstatistiken i Kumla under 2015 är hög och det fortsätter komma in nya anmälningar. Denna gång är det boende i Vallersta som haft besök av tjuvar som tagit sig in i två hus bredvid varandra. 

En familj boende i Vallersta, beläget i utkanten av Kumla, upptäcker vid hemkomst att de haft inbrott i sin villa under tisdag eftermiddag.

Plockar bort fönster

Fönsterrutan till sovrummet har plockats bort och tjuven/tjuvarna har tagit sig in därifrån. Flera guldsmycken uppges i anmälan vara försvunna. När polisen var på plats för att undersöka inbrottet upptäcktes att även grannen haft inbrott.

Tjuven/tjuvarna har där tagit sig in i huset genom att plocka bort fönsterrutan i altandörren. Det är oklart vad som stulits, eller om något stulits, då villaägaren ej var hemma. 

Även en boende på Linnégatan har anmält ett inbrott i förrådet som finns bredvid villan. Låset till förrådet saknades, dörren stod på vid gavel och flera saker uppges saknade. Det står även att läsa i anmälan att de drabbade tidigare anmält försök till inbrott i bostadshuset. (ABj)

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2015-12-10 13:39
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.