28 November 2019
Tipsa: 073-094 57 58

Stort träd rasade över gångväg

Trädet stod ovanför vägen när den hårda vinden fick det att blåsa ner under söndagen. Foto: Anders BjörkTrädet stod ovanför vägen när den hårda vinden fick det att blåsa ner under söndagen. Foto: Anders Björk

Ett stort träd blåste kring lunchtid ner över gång/cykelbanan, och även över vägen för bilister, vid järnvägstunneln på Stenevägen/Kyrkogatan. Ingen person ska ha blivit träffad.

Precis tidpunkt när trädet rasade ner över den intilliggande gång- och cykelvägen och bilvägen är oklart. Men det var nån gång i närheten av kl 12. Som tur är verkar ingen blivit träffad.

Trädet, delar av det står kvar, står på en bostadstomt som finns bredvid vägen, lite ovanför. Det blåser kraftigt i Kumla under söndagen så blåsten får ses som en trolig orsak till händelsen.

Vid kl 14:30 hade personal från Kumla kommun ryckt ut och sett till att trädet var borttaget.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-09-15 12:41
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.