15 December 2019
Tipsa: 073-094 57 58

Q-Star inte kvar i Kumla

Anläggningen är fortfarande kvar, men utan pumpar.

Sedan några månader tillbaka har QStar tagit bort sin bensinpumpar utanför Motorcentrum. Anläggningen kunde inte bära framtida investeringar var orsaken.

- Vi stängde QStar i Kumla i slutet av 2018, skriver Ann-Sofi Magnusson, från företaget på mail.

Varför då?

- Det är alltid en besvikelse när en station måste läggas ned. När det gäller QStar i Kumla uppfyllde inte anläggning gällande krav och kunde inte bära framtida investeringar.

Har ni någon annan etablering på gång i Kumla eller södra Närke?

- I dagsläget har vi ingen planerad etablering i södra Närke, men vi utvecklar ständigt vårt stationsnät och är alltid öppna för nya lägen, avslutar Ann-Sofi Magnusson.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-03-26 11:31
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.