01 December 2019
Tipsa: 073-094 57 58

Fortsatt jobbigt för Kumla

HOCKEY: Kumla Hockey föll med uddamålet. Igen. Gästande Skövde IK segrade med 3-2 i onsdagens match. Vid slutsignalen blev det bråk och tre spelare i vardera laget fick matchstraff. 

Det verkar nästan som det gått troll i det för Kumla Hockey. Laget har haft sin beskärda del av uddamålsförluster kan tyckas, men hemmamatchen mot Skövde bjöd på ännu en sådan.

Stort bråk avslutade matchen

Daniel Lindberg gjorde 1-0 till Kumla i första perioden innan Skövde vände med två mål och gick till pausvila i ledning. I andra perioden utökade Skövde till 3-1. Trots att Skövde sen fick fyra raka utvisningar kunde inte Kumla reducera.

Reduceringen kom istället i numerärt underläge i sista perioden genom Oscar Haglund. Men närmare kom inte Kumla. Vid slutsignalen blev det bråkigt och tre spelare i vardera lag fick matchstraff.

- En helt okej match igen, men det studsar emot oss just nu. Sen är vårt powerplay alldeles för dåligt. 

Slängde iväg klubba

Vad hände i slutet?

- Oliver Östergren slänger iväg en av deras klubbor. Sen är det fullt med folk på planen från båda lagen och jag ser inte så mycket mer. Jag får kolla det på video senare, säger tränare Erik Planeby.

För Kumla var det Oscar Svanborg, Pontus Okerblad-Westin och Oliver Östergren. Nästa match är på söndag borta mot Malugns IF. 

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-11-06 22:16
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.