29 December 2019
Tipsa: 073-094 57 58

Bra form på Pierre

FOTBOLL: Kumlasonen Pierre Bengtsson har kommit tillbaka till landslaget och visade även fin form under torsdagens match i Europa League för sitt FC Köpenhamn.

Danskarna vann med 1-0 mot Lugano och inlägget till matchens enda mål slogs av vänsterbacken Pierre Bengtsson. Den danska tidningen BT anser att Bengtsson var bäst på planen och ger honom åtta av tio i betyg.

”Bengtsson är otroligt bra nu. Han kommer förbi sin motståndare, slår precisa inlägg och är nära att göra mål”, skriver tidningen om Pierre Bengtsson som även hyllas av Ekstrabladet. 

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-09-19 22:50
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.