28 November 2019
Tipsa: 073-094 57 58

Äntligen seger för Kumla

HOCKEY: Efter nio raka förluster så segrade Kumla Hockey igen. Det blev en urladdning efter 8-2 hemma mot jumbon Surahammar under söndagen. 

En av de värsta förlustsviterna i klubbens historia är därmed bruten och det var inget snack om var segern skulle gå denna dag. För redan efter första perioden ledde Kumla med 3-0 och när halva matchen spelats 6-2.

Tidigare har laget ofta haft väldigt svårt att få utdelning på sina skott, nu blev det en ketchupeffekt. Martin Eberhardsson satte tre av målen och Victor Sandin två. Övriga gjorde Valter Lederud, Henrik Warman och Pontus Okerblad.

Oscar Haglund noterades för tre assist. 

207 åskådare såg på. Nästa match är på onsdag borta mot Eskilstuna Linden Hockey. Ett lag som man besegrade när lagen möttes i Kumla. (ABj)

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-11-17 21:15
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.