08 December 2019
Tipsa: 073-094 57 58

Ny vinst på övertid

INNEBANDY: Kumlas herrar hamnade efter med tre bollar i lördagens hemmamatch mot Stenungsund. Men man kom igen och vann matchen på övertid efter att Jakob Axelsson avgjort.

Efter en mållös första period blixtrade Stenungsund till ordentligt i början av andra. Tre mål på mindre än tre minuter gjorde att laget ledde med 3-0. Kumla jobbade dock systematiskt på och gick ikapp.

Ikapp och förbi till och med genom fyra raka mål upp till 4-3, men Stenungsund fick in 4-4 innan den målrika perioden var över. Då sista perioden slutade 1-1 stod det 5-5 efter ordinarie tid.

Väl där fick bortalaget en utvisning och då tog det bara fyra sekunder innan Kumla kunde avgöra genom Jakob Axelsson. Två poäng till Kumla alltså som fortsätter vara starka på övertid och bara har en förlust efter sju matcher.

Man är därmed på fjärde plats i tabellen, och det är jämnt i toppen. Målen i denna match gjorde Markus Hallborg 2, Jakob Axelsson 2, Felix "Frulle" Frödin och Hannes Karlsson 1. (ABj)

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-11-02 15:47
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.