27 Januari 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Underhållning i Vretstorp

På fredagsförmiddagen bjöd Systrarna K in till barnunderhållning i Folkets Park i Vretstorp.

Systrana K. Foto: Mia Fröjd

Båda förskolorna på orten och fritids hade tagit sig upp med alla barn och många vårdnadshavare kom med sina barn och deltog i underhållningen och efter blev man bjudna på saft och bulle. 

- Det uppskattades att det var cirka 150 besökare på plats och det tycker vi är jätteroligt när det engageras något i parken, säger Helena Jerlström som sitter med i styrelsen för Vretstorpsparken.

- Fredag kväll kommer Eva Eastwood och Top Cats på besök och på lördagen den 6 juli välkomnar vi Sveriges bluesdrottning Louise Hoffsten till Vretstorpsparken, avslutar Helena Jerlström. 

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-06-28 14:23
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.