27 Januari 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Stolpe ut för Sköllersta - "Vi skulle nog vunnit"

FOTBOLL: Sköllersta IF:s damlag i tvåan spelade 1-1 (0-1) borta mot IK Tun på lördagen. - Men vi skulle nog vunnit, säger tränaren Patrick Andersson. Vi hade fyra träffar i virket och en boll som studsade i huvet på målvakten och sen stolpe ut,

Sköllerstatjejerna är nykomlingar i div 2 Mellersta Svealand och parkerar efter sex omgångar sist i tabellen med tre poäng (tre oavgjorda matcher). Men krysset i  lördagens bortamatch i Enstaberga utanför Nyköping mot IK Tun, ett av seriens bättre lag, måste ändå ses som en framgång.

- Vi har inte haft det där lilla flytet som behövs för att vinna, klagar Patrick Andersson men tycker ändå att laget spelar allt bättre, särskilt med ordinarie uppställning, och kan matcha de flesta i serien.

Matchen vände

Rutinerade Linda Hallin gjorde 1-0 för Sköllersta redan i åttonde minuten men det var hemmalaget som dominerade i första halvlek.  I andra var det tvärtom och då var det IK Tun som istället kvitterade i 70:e matchminuten. Efter att Sydnärkingarna således haft en rad feta målchanser med träffar i målvirket. Oflyt var ordet. der.

Sköllersta har bytt sin nästa hemmamatch eftersom Lilla Lithellscupen pågår lördag 1 juni (med officiell invigning av padelbanan). Laget far till Strängnäs istället och hoppas att lyckan vänder. (LLz)

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-05-25 19:28
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.