25 Januari 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Kiosken i Pålsboda rivs

Nu är det klart. Centralkiosken i Pålsboda kommer inte återuppstå. Den eldhärjade kiosken har stått orörd sedan branden i augusti förra året.

 Kiosken och kommunens parkering intill har varit avstängda. Huset är nu utdömt och kommer rivas.

Ägaren Kamal Kashania säger till Närkes Allehanda att han inte kommer bygga någon ny kiosk. Ekonomin till det finns inte. Huset var för lågt försäkrat. Kamal Kashania säger att kiosken gick bra och att en stor del av omsättningen handlade om spel. men säger också att förutsättningarna ändrats sedan den nya vägen, utanför Pålsboda kom till.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2020-01-14 8:27
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.