Gå till innehåll
Hallsberg / Sport

HANDBOLL: Tionde raka vinsten

Publicerad: 14 December 2019 21:28

Tionde raka vinsten

HANDBOLL: Järnvägens damlag besegrade ÖSK med 22-15 under fredagen och tog därmed sin tionde raka vinst i Division 3.

Fredagkväll i idrottshuset, ja vi kunde haft en bättre matchtid men derby är derby och då ska man lägga all energi på kamp! Inte nog med matchtiden så lagom när domarna skulle blåsa igång matchen så märkte humle och dumle att vi hade fel färg på matchtröjorna. ÖSK är också svarta

Kajsa bra i målet

Så vi tackar Sportklubben för utlåningen av västar.

Första halvleken blir jämn, 9-9, och vi är väl egentligen inte alls nöjda med anfallsspelet. På tok för många tekniska misstag och då får vi vara glada att Kajsa fortsätter att storspela i målet!

Lite justeringar i andra och mer tanke bakom de vi håller på med och fortsätta driva på med energi, detta resulterade att vi tog tag i taktpinnen kanske omgående och släppte endast sex mål i andra halvlek.

Kajsa fortsatte spela strålande och fick allt som oftast bra hjälp av försvaret. Extra kul att se Jovana tillbaka i spel. Slutresultatet skrevs till 22-15 och gulsvart tog sin tionde raka vinst!

Bra publikstöd borta

Nu går vi välförtjänt in i julledighet från matchspelandet för att sedan starta med en ruggigt tuff match den 9 Januari hemma mot Hallstahammar. Men redan på söndag väntar en träningsdag ihop med Skåre uppe i Värmland så vi har en del träning att bränna av först.

Det ska bli riktigt skoj!

Vill även passa på att tacka våran underbara hemmapublik som fick denna fredag att kännas som vi spelade i Alléhallen.

Annons

hallsberg