28 November 2019
Tipsa: 073-094 57 58

"Många går framåt"

HANDBOLL: Järnvägens damer tog sin fjärde raka seger i Division 3 efter att under lördagen besegrat IFK Örebro Vit med 29-15. 

Efter att genomfört en stabil match rakt igenom kunde vi besegra IFK på hemmaplan. Vi lägger grunden med ett aggressivt försvar / målvaktspel, samt att vi börjar lära oss vilka lägen vi ska gå för framåt.

Men det allra roligaste de sista matcherna är att vi hållit nere dom tekniska misstagen. Det är många spelare som går framåt, och alla är med och bidrar!

Nu väntar en ny tuff träningsvecka där vi avslutar med bortamatch mot LIF Lindesbergs U lag på fredag  Även kul att se så mycket publik som är nere och stöttar spelarna, ni är guld värda för oss!

Vill ni se framtidens damspelare kan ni titta förbi Alléhallen söndag kl 16.30 då våra flickor 16 tar emot RP i borgen.

Tomas Dunder, tränare Järnvägen Dam.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-11-03 12:02
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.