23 Januari 2020
Tipsa: 073-094 57 58

"Växla upp" vecka 35 i Hallsberg

Under vecka 35, den 26-31 augusti, på Folkets hus-tomten på Västra Storgatan, kommer Hallsbergs kommun ordna en rad aktiviteter. Bland annat kommer bandet Top Cats för en konsert.

Men redan nu tjuvstartar veckan med en fototävling, där du kan visa upp din bästa sommar i Hallsbergs kommun. Vinnaren kommer att presenteras och tilldelas ett pris under nya aktivitetsveckan ”Växla upp i Hallsberg”.

Läs mer på http://www.hallsberg.se/fototavling

Aniara upprepar skaparveckan från 2017 och ställer ut konst på Folkets hus-tomten och onsdagskvällen inleds med allsång.

- Sedan blir det olika inslag för alla åldrar med stor final på lördagen med aktiviteter som barnlopp, barnföreställning, musik med mera. Dagen avslutas med konsert med Top Cats, säger Christina Johansson, kulturchef i Hallsbergs kommun.

- Det bästa av allt är att nästan allt är gratis. Varmt välkomna till en rolig vecka i Hallsberg, avslutar Christina Johansson, i ett pressutskick.

Se hela programmet på: http://www.hallsberg.se/vaxlaupp

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-07-11 15:15
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.