25 Februari 2020
Tipsa: 073-094 57 58
Resturangbiträde Magdalena Pettersson i mitten omgiven av kollegorna kocken Anneli (t.v) och Anki (t.h)

Hos Volvo finns en restaurang som dagligen serverar dagens lunch. Den är dock inte bara öppen för arbetare hos Volvo utan allmänheten är välkommen med.

Magdalena Pettersson har jobbat på platsen sedan januari i år. Hon började i samband med att Fazer tog över driften av Volvo Cabs Restaurant från Sodexo som hade det tidigare.

- Jo, jag trivs jättebra här. Jag gillar framförallt kundkontakten och man känner sig viktig för det jobb man gör, förklarar Magdalena efter att fredagens lunchgäster klingat av.

Man har öppet för allmänheten med, inte bara arbetare hos Volvo.

- Det stämmer, dock tror jag att det är många som inte vet om det.

Vad är det ni serverar för mat?

- Vi har alltid buffé med tre rätter, en vegetarisk, en klassisk och en modern rätt, och så ett salladsbord till det såklart, avslutar Magdalena Pettersson.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-08-16 15:25
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.