Gå till innehåll
Hallsberg / Fotboll

Joakim Frohm la skorna på hyllan för egna karriären 2017.

Klart med ny tränare till IFK Hallsberg

Publicerad: 15 November 2018 16:15

FOTBOLL: IFK Hallsberg har gjort klart med en ny tränarduo inför kommande säsong. Joakim Frohm tar över som tränare och Putte Sundström blir assisterande. IFK Hallsberg åkte denna säsong ur division 4.

Joakim Frohm är 35 år, uppväxt i Örebro och flyttade till Kumla för sex år sedan. Han började spela fotboll i BK Forward som sexåring och slutade spela efter säsongen 2017 i Vretstorp. Den gångna säsongen var han assisterande tränare till Dennis Fransson i Vretstorp.

Får behålla de flesta spelare

Och hur kommer det sig att han nu tar över IFK Hallsberg?

- Jag fick reda på att de eventuellt sökte en ny tränare, så jag erbjöd mig att ta den rollen och det gick snabbt, på en vecka var allt klart. Det är en väldigt ung och spännande trupp, så jag ser fram emot nästa säsong redan, säger Frohm.

Putte Sundström, som här visar sin kärlek för IFK Hallsberg, blir assisterande.

Kommer du att spela själv?

- Nej.

IFK Hallsberg åkte ur division 4 och kommer alltså spela i division 5 kommande säsong.

Laget har under 2018 haft Daniel Fridholm som tränare, men han slutar alltså efter en säsong. Just nu är det futsal som gäller, utomhusträningen drar igång i mitten av januari.

- Vi får behålla de flesta spelare vilket är väldigt skönt. Truppen ser ung, bra och stark ut, men vi är på jakt efter några nyförvärv till avslutar, Joakim Frohm. 

Annons

hallsberg