22 Mars 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Christer underhöll på Werners Backe

Christer Folkesson och hans kära gitarr. Foto: Maude LarssonChrister Folkesson och hans kära gitarr. Foto: Maude Larsson

På tisdagen var Christer Folkesson på Werners Backe i Hallsberg och underhöll de boende med sång och gitarrspel.

Det var kända sånger av bl.a. Bertil Boo, Dan Andersson, Lapplisa, Ted Gärdestad och låtar av Abba innan de blev kända i början av 70 talet. Lite Sven-Ingvars och 70-tals låtar som legat på Svensktoppen fanns också med på hans repertoar.

Christer Folkesson  berättade en liten historia innan han spelade och sjöng och försökte att få med de boende på allsång. Det var lite svårt men klappa takten gick bra.

Spelar och pratar

Christer åker så gott som varje dag till olika boende både i länet och i Värmland. Han gör det i samarbete med Studiefrämjandet och trivs med att småprata med de äldre En mysig stund för de boende och även för oss som just då besöker en anhörig eller vän.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-10-02 0:07
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.