06 December 2019
Tipsa: 073-094 57 58

101-årige Sten Bolling fick
incheckningen att hoppa till

- Jag hade den stora förmånen att checka in Sten på midsommarafton då han med sällskap skulle ut och resa. Jag tittade i hans pass men var tvungen att titta en gång till. Ja, jag fyller 102 år i september, sade den glade och pigge mannen jag hade framför mej!

Christina, trafikassistent hos SAS,  är ännu en person som överraskats av Hallsbergaren Sten Bollings nästan osannolika vigör. Hon blev så imponerad att hon skrev ett mejl till Sydnärkenytt.

- Va,  sa jag vad är hemligheten? berättar hon vidare.  Dans svarade han och frågade om jag ville dansa? Dumt nog så gjorde jag inte det. Däremot blev jag så uppfylld av mötet,  det finns hopp alltså!

Se också
Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2015-06-21 2:17
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.