23 Augusti 2019
Tipsa: 073-094 57 58

Tre fina parker

Idag hittade jag lite bilder från i somras när vi hängde i en park en varm dag. London är verkligen fyllt av parker, vilket är skönt. Man behöver lite grönt lugn i en sån hektisk stad som London. 

De här är mina favoritparker:

1. Regents park - en av de större parkerna men den är indelad i små sektioner så det känns som en liten trädgård. Den ligger nära stationen Euston och en 20 min promenad till stan

2. Ravenscourt park -en liten park i väst. En av mina bästa vänner bor vid parken så vi brukar chilla dar. Den ligger i ett väldigt lugn område och alla som hänger i parken bor i kvarteren runt omkring så det blir en väldigt mysig stämning!

3. St James park - ligger väldigt centralt bakom Green Parks tunnelbanestation. Det ligger en liten damm i mitten av parken så det är mysigt att sitta vid vattnet. Denna park är också ganska stor så man kan ta långa promenader eller cykelturer i den smile

2013-11-18 21:10
Kommentera
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.