23 Augusti 2019
Tipsa: 073-094 57 58

Dagen då vi fick ha rött på oss

Många i England är involverade i välgörenhetsorganisationer, fler än i Sverige verkar det i alla fall som. Det går inte en månad utan att någon har ett event i – eller utanför – skolan som har att göra med någon organisation.

Förra fredagen var det Red Nose Day då hela England samlade ihop pengar till behövande. På vår skola hade de bestämt att om man skänkte pengar fick man tillåtelse att ha på sig röda kläder (vår uniform är vanligtvis helt svart) och eftersom vi aldrig få ha färg på oss passade vi såklart på. Så vi skänkte ett pund var och så var vi röda den dagen!

2013-04-08 1:12
Kommentera
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.