21 Augusti 2019
Tipsa: 073-094 57 58

Vi blir stammisar!

I helgen har det varit grymt fint väder här så vi har försökt att ta vara på det så mycket som möjligt.

En grejt sak som engelsmännen gör som vi svenskar saknar lite är att hänga på pubar/barer på kvällarna. Här är det en sådan kultur och det tycker jag om.

Oftast är jag för trött för att gå ut på vardagar men efter jobbet på söndagar brukar vi försöka att träffas ett gäng och bara sitta och chilla på en pub nära oss. Islington Pub heter den och den har precis öppnat och är hur mysig som helst. Live band brukar vara där nästan varje helg och ägarens fru är svensk så det finns en uppsjö av olika svenska cidrar och öler att välja på – hur bra som helst ju!

Nu när det blir sommar kommer jag och mina rumskompisar verkligen att bli stammisar där!

Ett collage från helgen.
2013-06-28 2:30
Kommentera
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.