18 Augusti 2019
Tipsa: 073-094 57 58

Avbrott i vardagen

Hair med kompisen  Louise i gul klänning.
Här är min klass i väntan på att få gå in och se Into the Woods.

Förra veckan hade vi ett trevligt avbrott i vår vanliga skolvecka. Det var dags för treornas avslutningsmusikaler.

Den sista terminen i 3:an gör man först en musikal, sen en dansshow och sist ett showcase.  Musikalerna det här året var Hair, Rent, Into the Woods och Thorougly Modern Millie.

Louise, en av mina svenska kompisar, som jag dessutom delar lägenhet med, var med i Hair. Det var roligt att se alla och jag blev väldigt taggad och inspirerad med att fortsätta med min träning.

Jag tyckte att de bästa musikalerna var Hair och Into the Woods, dels för att sången var otroligt stark men mest för att deras karaktärsarbete var bra gjort. Man trodde verkligen på dem.

2013-02-17 23:00
Kommentera
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.