19 December 2018
Tipsa: 073-094 57 58

Ta ert ansvar och svara!

Ordet kris används ofta i sportsammanhang. För ofta kan jag tycka. Det är ett sånt där slentrianmässigt uttryck som rubrikmakare gärna drar till med för att ge extra uppmärksamhet åt något.

I Indianernas fall är dock ordet kris knappt längre tillräckligt.Tre av de flyktade stjärnorna, Lindbäck, Lindgren och Iversen gick under tisdagen var för sig ut och berättade om samma sak.

Att Indianerna fortfarande har väldigt stora skulder till dem. Att Indianerna brutit den avbetalningsplan som fanns. Och att Indianerna slutat svara på kontakt!

Alla dessa tre ting är självklart riktigt illa. Jag ska inte säga att jag godtar de två första, men kan ändå ha nån sorts förståelse för det.

Indianerna är knappast det första eller sista lag i idrottsvärlden ( framförallt inte inom speedwayen) som drabbats av skulder de har stora problem att betala.

Vad gäller det faktum att Indianerna och ordförande Moberg vägrar svara när förarna hör av sig för att höra hur det går med de stora skulder klubben har till dem är dock rätt bedrövligt.

Om nu läget ser riktigt mörkt ut som alla förstått att det gör vid det här laget, varför inte bara vara ärlig och rak och berätta om det. Och framförallt, vilken brist på respekt mot förarna att inte svara!

Det är inte "klubbmärket" Indianerna som supportrar tröttnat fullständigt på. Folkets hjärta har ännu klubben. Men hur det än går så behöver Indianerna en nystart efter det här. Framförallt i styrelserummet.

2016-11-22 21:23
Kommentera
Anders Björks blogg

Anders Björk

Kumlakillen Anders Björk är reporter på Kumlanytt, med förflutet som fotbollspelare och fortfarande en aktiv pingislirare. Anders bevakar sporten i Kumla men tvekar inte att tycka till om sport i största allmänhet.

Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.