28 November 2019
Tipsa: 070-557 67 92

Motionstrapp i Väderkvarnsbacken?

Den långa trappen i Kvarntorp nämns som en förebild i Malins medborgarförslag. Foto: Claratoll.seDen långa trappen i Kvarntorp nämns som en förebild i Malins medborgarförslag. Foto: Claratoll.se

Askersundsbon Malin Vikander har skickat in ett medborgförslag om att bygga en större motionstrapp i Väderkvarnsbacken, likt den vid Kvarntorpshögen

Medborgarförslaget från Malin Vikander inkom i onsdags. Hon skriver där att "Jag har ett förslag/önskan om att ni ur ett hälsoperspektiv kan bygga en trappa i Väderkvarnsbacken som man kan träna i".

Malin anser att trappan vid Kvarntorpshögen är en förebild.

"Väderkvarnsbacken ligger så fint, med härlig utsikt in mot stan och dess omnejd. Ett bra område för rekreation", avslutas förslaget. Så vad tycker ni, kan en motionstrappa i Väderkvarnsbacken vara nåt att satsa på?

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-11-08 11:07
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.