01 Januari 2020
Tipsa: 070-557 67 92

Tar uppehåll i topp

I söndags spelade Skyllbergs damer sin sista match inför sommaruppehållet i Division 3. De tog emot Romfartuna GIF och fick med sig en poäng efter att varje lag haft varsin halvlek. 

Skyllberg fick arbeta sig in i matchen när de inom loppet av första tio minuter låg under med 2-0.

Skyllberg jagade ikapp till en reducering som Ingrid Gunnarsson ordnade i minut 29. Sedan skulle Lydia Rehnström kvittera i minut 57.  Resultatet 2-2 stod sig därefter matchen ut.

Tränar ihop med Sköllersta

Skyllberg går nu på sommarvila som serieledare, en poäng före Västanfors.  Undertecknad fick några ord med tränare Erik Gunnarsson och Peter Lindmark.

Vad har varit nyckeln för er framgång under våren?

- Framgången kommer av ett lyckat samarbete med Sköllersta IF. Vi har bra träningar tillsammans med hög kvalitet och ofta fler än tjugo spelare.

- Engagemanget från såväl tränare som spelare är stort. Vi har kul ihop och det har gett resultat också för Sköllersta i divison 2 serien. 

Skyllberg åkte ur Division 2 förra året. Hur är känslan inför hösten?

- Känslan inför hösten är bra och vi ska ge allt för att vinna serien. Men vi tar ett steg i taget, är båda tränarna eniga om.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-07-03 15:23
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.